Pályázatok

Sugar Flex webdizájn tervezés

Weboldal design
-
Sugar
300.000 Ft
Hátravan:
2 hét 1 nap
Követő: 16
Htibor

Megbízó

11

Hozzászólás

0%

Értékelt koncepció

3 óra 12 perc

Utolsó aktivitás

Promotálás
Szakmai ajánlás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (7)

Anonymous
Beküldve: 2019. 03. 21.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 03. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 03. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 03. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 03. 12.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 03. 12.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2019. 03. 11.
?
?
-

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Több gyártó van jelenleg is itthon ami mellé a nemzetközi piacokról is szép számmal kerülnek be termékek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Több éve édesipari terméket gyártó vállalkozás vagyunk. Cukrászipari alapanyagok fejlesztésével, gyártásával, kereskedelmével foglalkozunk. Cégünk egyik terméke a tortaburkoló massza ami alternatívája az egyre drágább marcipán masszának.

Feladat leírása

Feladat: 

Olyan weboldal létrehozása ami a jelenlegi meglévő oldal funkcióit alkalmazza.
www.sugarfondant.eu
Folyamatos kapcsolattartást szeretnénk elérni az oldalon keresztűl a felhasználókkal. Ehhez nemcsak grafikai tervet várunk de életérzés megalkotását is ami miatt a felhasználók rendszeresen visszatérnek az oldalunkra. A tervezésnél ki kell alakítani azokat a felületeket azok grafikai megjelenését amik a folyamatos kapcsolattartást teszik lehetővé. Pl blog, kreatívok, receptek, media, stb. Az oldalon megjelenő termékek bemutatására is várunk kreatív megoldásokat.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Hazai és nemzetközi piacokon való megjelenés. Több nyelvű oldal létrehozása. Figyelembe véve a nemzetközi terendeket, a hozzájuk tartozó stílusokkal együtt. Szeretnénk az oldallal támogatni azokat a forgalmazókat, viszonteladókat akik a mi termékeink melett döntöttek.

Feladat leírása

Célközönség: 

+18 feletti sütni szerető főleg női közönség. E mellé a profeszionális cukrászipari felhasználók is fontos látogatók lehetnek. Ebből adódóan itt már férfi felhasználók is megjelenhetnek. Speciális alapanyagokat is gyártunk pl: cukorvirág massza, modellező massza.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Te is profi szinten készítheted el a megálmodott tortákat otthon.
Künnyű gyors egyszerű felhasználás.
Kezdőknek és mestercukrászoknak egyaránt ajánlott!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jelenleg nem beszélhetünk márkáról. Az eddigi visszjelzések alapján egy stabil mindíg ugyanazt a minőséget nyújtó terméket tudunk gyártani. Ez annak köszönhető, hogy folyamatosan ugyanazokat az alapanyagokat használjuk. Emellé társúl a massza megalkotójának elhivatotsága valamit több éves szakmai tapasztalata.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Közösségi média, egyéni szórólapok a nagykereskedők részére. Folyamatos cukrászipari rendezvényeken való megjelenés akár profi akár amatőr versenyeken való részvétel. Akár kereskedőként akár tánogatóként. Ehez folyamatos tervezésre lesz szükségunk.

Feladat leírása

Stílus: 

Ez egy nehéz kérdés. A pályázat elbírálásánál a már meglévő partnereink véleményét is ki fogjuk kérni. Minden képpen úgy kell az oldalt kialakítani, hogy az a nemzetközi mezőnyben is megálja a helyét.

Feladat leírása

Kerülendő: 

??

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A weboldal WP készűl ehhez szeretnénk anyagot kapni. A pályázat nyertesével egy folyamatos egy éven át tartó munka kapcsolatot szeretnénk fentartani. A mellékletben feltöltött lógó alkalmazandó. Ettől eltérni az ért nem tudunk mert a többi termékünk is ez alatt fut.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Egy tökéletes grafikai tervhez elengedhetetlen a jó minőségű és hozzá illő stock kép. Ezért kérdeném, hogy a termék képeket milyen módon használhatjuk? És azt milyen módon kajuk meg? A weblapon eddig két termék képet találok,ami nehezen alkalmazható. Köszönöm az információt. tisztelettel. Eva.

Tisztelt Megbízó!
A logót megkaphatjuk jpg illetve png formátumban is?

Köszönöm!

Helló!

Egy nagyon jó minőségű pdf anyag áll rendelkezésre (vektoros), szerintem ez az a formátum, amit jobbat nem hiszem, hogy adhat bárki is...

Tisztelt Megbízó!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a webdizájn alapján egy új wordpress alapú honlap készül majd, vagy a meglévő lesz átalakítva?

Tisztelt Graphisma!

A jelenlegi webáruház wordpress alapú amire már felkerült egy szinkeverést bemutató modúl amit szeretnénk itt megtartani.
Amennyiben több információra van szükség kérem jelezze.

Üdvözlöm!

A jelenlegi oldalra kerülne új webdizájn valamint ha szükséges új modulok is.

Köszönöm a választ! Azt esetleg lehet tudni, hogy milyen sablont használ a fejlesztő? Csak, hogy a dizájnt a sablon lehetőségeire lehessen alapozni.

A kollégám aki az oldallal dolgozik szabadságon van így azt csak egy hét mulva tudom megadni.

Rendben, köszönöm!

Válaszolt a kollegám a sablon neve Divi.
Remelem tudtam segíteni!

Tisztelt Megbízó / Kreanod!

Valahogy nem lehetne garantálni a nyereményt? A webes megjelenés megtervezése nem kis munka, kitalálni az elemeket, összepárosítani a színeket, kiválasztani a megfelelő heading és body tipográfiát... ráadásul itt ugye nem csak egy főoldalról van szó, több (blog, média, termékoldal stb.) mindent kell megtervezni.

Kedves megbízó!
Érdeklődni szeretnék, hogy ragaszkodnak e nagyon Divi sablon használatához vagy esetleg szó lehet egyedi sablon készítéséről? vagy design elemkén csak a divi elemeivel játszadozhatunk?

Tisztelt Kreatívok!
A weboldalnál a Divi sablon lesz használva a jövőben is.

Tisztelt Megbízó!
Nekem még egy kérdésem lenne. Diviben elég jól személyre szabható minden, ha a fejlesztő tud vagy hajlandó szöszölni a css szerkesztéssel, és ez a mi eszköztárunkat is picit kibővítené. Van erre lehetőség? Természetesen azt tartanám szem előtt, hogy ne bonyolítsuk túl a dolgot, de szabadabban tervezhető lenne a dizájn.

Tisztelt Graphisma!
A jövőhétig szabadságon van a kollégám aki az oldalt kezeli, szerkeszti.
Így akkor fogok tudni erre válaszolni. Addig kérem a türelmet.
Ami fontos, hogy elkészült egy színkeverést bemutató rész az oldalban amit meg szeretnénk tartani.
http://sugarfondant.eu/felhasznalas/

Értem, köszönöm a választ!

Kedves Tibor!

Az Ön illetve a kreatívok érdekében is kérem, hogy próbálja meg megkérdezni ezt az egy kérdést az érintett kollégától, egy válaszra még szabadsága idején is hajlandó lehet. Nem érdemes erre 1 hetet várni, mert addig a válaszra váró(k) bele sem kezdenek a munkába.

Tisztelt Kreatívok!
Elértem az oldal szerkesztő kollégát és azt a választ kaptam, hogy a "css" szerkesztést megoldja így azt is lehet használni az oldal kialakításakor.

Fórum (18)